11. marraskuuta 2013

Uusi ulkoasu vähän sisältökin ja muutama kuva

Hiukan eilen yöllä ja vielä tänäänkin kikkailin blogin ulkoasun kanssa. Ihan vieläkään ei homma miellytä silmääni 100% ja bannerikin on väliaikainen siihen saakka kunnes saan jonkun kivemman kisakuvan siihen.

Sain Piinan ja Paniikin kuvat ja esitttelyt "Nyt  hoidossa" sivulle ja lemmikkien esittelyt "Me" sivulle, en ehtinyt ottamaan kuvaa itsestäni enkä Jonista vielä.
Lisäilin myös muutaman uuden kuvan "kuvat" sivulle Piinasta ja Paniikista.

Sitten hiukan kuulumisia.

Piialla ja Paniikilla puhkesin noin 5 päivää tulonsa jälkeen todella paha silmätulehdus ja pelkäsn jo klamydiaakin sillä molempien poikien kunto meni ajoittain todella huonoksi. Eikä silmätipat tuntuneet auttavan ollenkaan.

Nyt 10 päivän ahkeran lääkitsemisen ja antibioottikuurin jälkeen pojat ovat pientä väsymystä lukuunottamatta täysin tervehtyneet.
Olin todella huolissani myös siksi, että Piinan ja Paniikin ikäiset pennut ovat todella aktiivisia tavallisesti ja molemmat pojista vain makoilivat ja tuntuivat jotenkin jopa apaattisilta ikäisikseen, mutta nyt olen huomannut että pojat ovat vain vähän tavallista rennompia tyyppejä.

Paniikki oli tullessaan hiukan arka ja viihtyi enimmäkseen sängyn alla, eikä siihen oikein koskeakkaan saanut, mutta mutaman päivän lymyilyn jälkeen arkuus loppui kuin seinää ja sen jälkeen Paniikki on ollut täysin siliteltävä ja syliteltävä. Jopa kynsien leikkaus onnistui ekalla yrittämällä kokonaan, ilman minkänlaisia ongelmia!

Piina taas....no on nimensä mukaisesti hiukan Piinaava, sillä poika seuraa ihmisten jokaista liikettä tarkasti ja kulkee mukana ihmettelmässä ihmisten hommia. Piina on aivan uskomattoman ihana kissa ihmiselle, joka ymmärtää sosiaalisen ja ihmisläheisen kissan päälle. Piinakin on täysin käsitetävissä ja syliin nostettaessa alkaa oikein kunnon kehruukone hyrrätä.

Vieraitakaan hoitopojat ei pelkä sitten tippaakaan vaan tulevat joko jo ovella vastaan tai käntyvät makoilupaikassaan selälleen odottamaan että vieras tulee rapsuttamaan vatsasta!
Edes lapsia pojat eivät osaa pelätä, 8kk siskontyttöänikin Piina vain  väisti kun tyttö oti liian kovaa turkista kiinni.

Voisin laitaa vähän kuvia joita löysin eilen konetta siivoillessani, kissoista tietty!

Munkin varpaat


Poikien välinen "halihetki"


Mä ja tänhetkiset kissat Paniikki, Neri, Nobu, Piina ja Munkki


Lulu muutamaa päivää ennen uten kotiin muuttoa


Nobu rakastaa lattialämmitystä


Munkki jääkaapisa 


Nobu testaa Kisu ry:lle tekemääni, hiukan liian pientä petiä


Pinkie muutamaa päivää ennen menehtymistään

Nobu ja Ilves ottaa rennosti

Munkki neuvoo tv-tason kokoamisessa


Sampo tervehtyneenä


Nobu ja Sampo lämmittelee terran päällä


Neri, Nobu ja Sampo aterioimassa


Kissajono kirjahyllystä


Sampo ennen uuteenkotiin muuttoaan


Nobu ja Neri, xs ja xl


Tältä näytti makkarimme kun kissat pääsi sinne riehumaan Pörrin lähdön jälkeen!

Kiitos lukemisesta ja tervetuloa kaikille uusille :)
Kommentoikaahan vähän mitä olette mieltä uudesta ulkoasusta!

1 kommentti:

  1. Olen ensikertalainen tässä blogissa mutta tämä ulkoasu on ainakin omaan silmääni selkeä ja varsin nätti myös väliaikaisella bannerilla. Ei liikaa eikä liian vähän. Kaikki tarvittava löytyy helposti.

    VastaaPoista