15. marraskuuta 2012

Hiljaista...

Täällä tosiaan on todella hiljaista ja rauhallista piitkästä aikaa, ja oon tänään nukkunut ekat päikkärit sen jälkeen kun hoitokissat mulle tuli.

Noasta, jonka nimi on nykyjään Moore, on kuulunut pelkkiä hyviä uutisia. Poika on ihan ennallaa uudessakin ympäristössä ja uusien kavereiden kanssa, on se vaan hieno poika :)

Nukakin haettiin tänään uuteen kotiinsa helsinkiin. Haku kävi yllttävän helposti siihen nähden et Nuka on sellanen pikku tiikeri :D
Otin kaikki "piilot" eli muut kantokopat keittiöstä pois, paitsi sen mihin Nukan piti mennä...kun sitten laitoin kopin Nukan viereen, se meni ihan itsekseen sinne ja sain vaan laittaa oven kiinni...kai se sitten ees vähän oli oppinut muhun luottamaan. Nuka vietiin siitä sitten samantien lääkäriin, ni menee sitte kaikki kurjat heti pois päiväjärjestyksestä ni saa pikkuinen sitten vaan täysillä alkaa sopeutua uteen elämäänsä.

Naava tosiaan jäi yksinään asustamaan keittiötä. Hirvesäti Naavasta ei ole vielä mitään ikävän merkkejä ollu havaittavissa, mutta Naava on muutenkin tosi pidättyväinen. Omien kissojeni seurasta hän kyllä nauttii, mutta eihän nää mun riehupetterit tuolla keittiössä kauaa viihdy pussailemassa. Eivät ilmeisesti ymmärrä naiskauneuden päälle, pallittomat :D

Naavalla on huomenna sterilointiaika, ja hiukan jännittää että mitenkä se menee ja miten toipuminen onnistuu. Siitä olen aivan 100% varma etten halua yhtäkään sukkapukua saati sitten sellasta tötteröä! Myös Naavan pakkaaminen kantokoppaan saattaa olla haaste, Naava kun ei ole ollut kantokopassa koko sinä aikana kun on meillä ollut...en edes tiedä miten se reagoi siihen että sitä koittaa koppiin maanitella. Naava ei ole edes perso ruoalle taikka mitenkään leikkisä, joten mikään sellanen houkuttelu tuskin onnistuu.

Koska Naava on nyt ainoa ensikotilainen joka meillä on, olen valmis ottamaan jo seuraavan ja jos kaikki menee ok, tulee meille jo perjantaina uusi koditon tyttökisu :)

Kirjoittelen sitten vaikka huomenna miten se sterkkaus meni, nyt pitää kiiruhtaa nukkumaan et jaksan huomenna olla pirteänä eläinlääkärillä. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti