29. syyskuuta 2012

Edistystä?

Nyt on pikkuisilla stten nimet. Siniharlekini tyttö joka on aksikosta vanhempi sai nimekseen Naava ja pikkuriikkinen ruskeatäplikäs pentu sai nimekseen Nuka, sillä en tiedä onko hän tyttö vai poika.

Ilta on mennyt hyvin. Molemmat kissat ovat käyneet hiekkalaatikolla ja jaloittelemassa ihmettelemässä hiukan uutta ympäristöään. Ainoa huoli mikä minulla on, että saako pienempi kissa ruokaa vai syökö isompi kaiken. Tänään on märkäruokaa mennyt yhteensä 150g siitä olisi pitänyt riittää tapreeksi kummallekkin. Olisi todella kurjaa jos joutuisin tuollaisen asian takia erottamaan kissat toisistaan, pienempi kun ihan selvästi kaipaa toisen kissan seuraa ja turvaa. Se miukuu aina välillä ja kutsuu muita sisaruksiaan, jotka lähtivät eilen eri ensikotiin.

Nyt on ollut parituntia hiljaista. Laitoin yöksi vielä 50g märkäruokaa, desin kuivaruokaa ja nurtiplussaa esille, jos vaikka tohtisivat syödä lisää. Hiekkalaatikonkin tyhjensin, ja siitä kisut olivat eniten ihmeissään. Naava on nyt ollut aika paljon kantokoripiilonsa ulkopuolella, mikä on hyvä se.
Kissanpennut ovat siitä mahtavia, että ne ovat niin uteliaita :)

Mun pitää vielä huomenna soittaa puhelu josta selviää että tiedetäänkö Nukan sukupuolta ja leikattiinko Naava vai ei. Naavaahan luultiin siis Nukan emoksi ennen lääkärikäyntiä.

Lisäsin kissojen tiedot "NYT HOIDOSSA" osioon.

Toivon että esiyöksi pääsen jo nukkumaan pikkuisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti