29. syyskuuta 2012

Lisää edistystä

Eilen tulin keittiöön laittamaan kissoille ruokaa. Jäin sitten kuitenkin lattialle makoilemaan niin että olin mahdollisimman kaukana kissoista, mutta näin ne kuitenkin. (Ja ne minut). Huomasin sitte, että Naavan silmät alkoivat pikkuhijaa urpsua kiinni. Ajattelin sitten että kissa on sen verran rentona mun läsnäolosta huolimatta, että se uskaltaa nukkua, joten jäin siihen. Lopulta Naava remtoutui, otti hyvän asennon kopissa kuljelään maaten niin että pikkuinen tasu tuli kopasta ulos. Pikkuinen Nuka asettui myös mukavasti Naavan kylkeä vasten, ja alkoi kehrätä <3

Hetken kuluttua Heräsin kun kopista kuului ääntä. Naava pesi itseään, vaikka olin ihan vieressä! :O
Nukahdin taas, sillä en uskaltanut liikkua. Seuraavaksi heärsin siihen, että Nuka itki. Liikuin sitten sen verrn että näkisin missä se on. Huomasin, että Naava oli kiivennyt keittiön pöydälle ja katseli mua sieltä. Nuka, joka on todella riippuvainen Naavasta itki koska ei ylettynyt hyppäämään pöydälle :( Kun sitten hiukan siirryin, piiloutuivat mlemmat tuonne lattialla olevalle hyllylle vierekkäin ja katselivat minua silmät pyöreinä. Naav nukahti nopeasti, mutta Nuka ei meinannut millään nukahtaa, katsoi minua tarkkaan ja lähti käymään hiekkalaatikolla. Meni sitten asioidensa jälkeen takaisin Naavan kainaloon, ja nukahti :)

Heräsin 7 aikaan keittiön lattialta, laitoin kissoille ruokaa ja nutriplussaa ja menin vielä muutamaksi tunniksi omaan sänkyyn nukkumaan. Jon heräsi 8 aikaan aamulla kahvia ja huomasi Naavan nukkuvan kahvinkeittimen takana :D Naava oli kyllä Jonin koskettua keitimeen lähtenyt lipettiin ja mennyt piiloon kantokoppaan. Ihanaa että uskaltavat jo käydä tutkimassa paikkoja :)
Mä heräilin siinä 2 aikaan ja tulin heti katsomaan että mikä keittiössä on tilanne. Löysin lattialta kahdet kakat jotka sitten siivosin ja pesin lattian. Kissat olivat molemmat kantokopassaan, olivat kuitekin käyneet mun nukkuessa syömässä, juomassa ja hiekkalaatikolla. Luulen että nuo hajakakkat johtuu siitä, että eivät vain halua käydä samala laatikolla, joten pyysin yhdistykseltä toista laatikkoa. Lupasivat toimittaa sen mulle huomenna :)

Päivä on mennyt hyvin, annoin kissojen olla kuuteen asti itskekseen, ja tulin sitten tänne keittiöön tietokoneen kanssa. Olen puhunut puhelimessa, katsonut videoita, ja ollut ihan hiljaa. Kissat ovat pikkuhiöjaa rentoutuneet ja kuuntelin taas miten Nuka kehräsi.

Yhtäkkiä Nuka tuli syömään! Katseli mu kyllä pitkään, mutta kun en edes päätäni kääntänyt, alkoi pieni syömään. Söi vatsansa täyteen, jonka jälkeen Naava tuli syömään. Eli ei pelkoa ettei Naava antaisi Nukan syödä. Naava söi lopun märkäruoan joka Nukalta jäi. Nuka siityi juomaan, mutta Naava meni heti syötyään takaisin kantokoppaan. Nuka pesi itsensä ja kävi laatikolla. Nukan maha on todella sekaisin :( Jätöstensä peittämisessä Nuka on kyllä todella tarkka, se kuopsutti hiekkalaatikon kokonaan läpi ja lattian hiekkalaatikon vierestä. Jopa verhoja kuopsutteli hieman :D Nyt kun Nuka meni koppaa, tuli Naavakin laatikolle, ja yhtä kova kuopsutus on käynnissä. Mun pitää heti kun asettuvat koppaan ni tyhjentää laatikko. Naavan vatsa on vielä enemmän kuin Nukan, haju on aika kammottava :/
Pitää kysellä että mikä siihen voisi auttaa. Lihapitoiset ruoat jätän pois ainakin, mutta voisin vaikka keittää riisiä märkäruoan joukkoon jos auttaisi. Nutriplussaa en kyllä halua jättää pois, Nuka on niin pikkuinen ja sen turkki on aika elottoman näköinen.

Nuka jäi vielä pesemään itseään toisen kantokopan päälle! Ihanaa, kyllä tämä luottamus tästä rakentuu. Naava meni kantokoppaan ja nukahti.

Ovat nuo vaan niin ihania.

Sain vasta tänään tietää että lääkärikäynnillä ei ole tehty muuta kuin annettu rokotukset. Eli kummankaan sukupuolta ei tiedetä, eikä olla tehty perustarastusta :(
Nyt on suurempi syy ja tarve sada kisut käsiteltäviksi, että saan ne mahdollisimman pian lääkäriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti