3. lokakuuta 2012

Hyvä päivä tänään taas.
Aamulla oli siivous ja lelikkihetki pikkuisten kanssa. Meillä oli tänään vieraana koiravauva, joten en hirveesti ehtinyt kissojen kanssa puuhaamaan. Tarkastelin kuitenkin, miten kissat regoivat koiran ääniin ja ottivat ne oikein hyvin :)

Ostin tänään matolääkkeen ja sitä jauhelihaa joka on nyt pakastimessa, molemmat odottaa huomista maistelua. Innolla odotan että molemmat syövät lihan hyvinja matolääkekin menee vaivattomasti. En ottanut korvapunkkilääkettä, koska kissojen korvat ovat niin puhtaat ja oireettomat, ettei niissä kyllä voi korvapunkkiakaan olla.

Edistys mun sietämiseen on jo huimaa. Menin itsekseni puhellen tyhjentämään hiekkalaatikoita ja Nuka jäi hyllylle katsomaan touhujani, ei edes ajatellut piiloon menemistä. Tänääno n myös keittiöstä kuulunut paljon ääniä kun kissat liikuskelee ja leikkii leluilla :3

Mulla on pieni aavistus siitä, että Nuka ois kolli ja Naava ois narttu. Eilen Nukan kanssa leikkiessäni huomasin sen pyllistellessä että vähän näyttäisi pienet pallit siellä olevan. Naava taas on rakenteeltaan ja luonteeltaan aika narttumainen. Varma en vielä kummastakaan ole.

Naavasta on tullut jo eka kysely. Toivottavasti on paras mahdollinen koti, että Naava pääsisi mahdollisimman pian hyvään pysyvään kotiin elämään kissan elämää.

Tänään on ollut tosi hyvä päivä, nyt toivon että matolääke uppoaa hyvin molemmille. Ostin ison satsin, joten molemmille pitäis riittää hyvin.

Nyt Lentun kainaloon unille, öitä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti