8. lokakuuta 2012

Kaikki hyvin :)

Meillä meni viikonloppu mallikkaasti.
Meillä oli vieraita, eivätkä kissat olleet minällään uusista äänistä, kissat jopa kävivät syömässä vieraiden ollessa keittiössä ja leikkivät :)

Naavaakin käytiin katsomassa ja oikein hyvältä vaikuttaisi mahdollinen tuleva koti. Naavan tilanne alkaa kokoajan parantua. Naavan hengitys ei enää vingu, joten se on tidennäköisesti vain johtunut edellisen kodin tupakansavusta/pölystä. Naava ei myöskään enää murise pennuill eikä käy niiden kimppuun syyttä. Jsokus saattaa hiukan palautetta tulle, jos pennut leikkivät liian lähellä Naavaa. Naava on kyllä sellianen prinsessa :3

Tnään näin ensimmäistä kertaa, että Naava ihan oikeasti imettää noita pentuja :O Joko Naava on niiien emo, tai sitten Naavalla on poikaset siellä mistä ne on loukutettu. Maitoa jokatapauksessa Naavalta tulee, ja yleensä aamupäivällä ovat kaikki samassa kopassa ja kova kehräys kuuluu. Nyt vain päästivät häiriintymättä niin lähelle, että näin ihan kunnolla mitä kopassa tapahtuu.

Pennut ovat jo todella rohkita, ja menevät piiloon vain jos tulen liian lähelle, Noa ika harvoin silloinkaan. Nuka tulee heti kun alan niitä leikkimään niin haistelemaan ensin kädet innoissaan ja sitten jatkaa leikkiä <3 Noa taas antaa jo silittää tassuja, j tuleekin aika lähelle makoilemaan, ihankuin jo pytäisi hiukan silityksiä. Nyyti seurailee elämää hiukan kauempaa kuin veljensä ja menee herkimmin piiloon, mutta yleensä nukkuukin ihan näkösällä, eikä piilossa. Ihanaa että pennuyt tuntevat olonsa turvaliseksi mun lähelä !

Tänään hain kaupasta Oscar raakapakastetta ja Orijenin nappulaa. Kaikki ovat syöneet hyvin, joten imeisesti on maistunut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti