18. lokakuuta 2012

Nytineiti

Meillä mentiin hiukan takapkkia eilen, kun Munkki peleilypuuskassaan kiusasi Naavaa niin paljon että katsoin parhaaksi laittaa Naavan keittiöön. Nyyti jäi meidän kanssa keittiön ulkopuolelle, sillä se on todella  kiintynyt Nobuun ja Munkkiin. Samalla hiukan nään, miten Naavasta vierottaminen sujuu.

Nyyti on oikea vauhtipakkaus jolla on enemmän luonnetta kuin kukaan osaa edes kuvitella. Nyyti on todella rohkea oman tilansa ottaja ja laittaa kyllä taon isot kollikissatkin järjestykseen jos on tarvis. Vaativakin Nyyti osaa olla, tänään neiti loikkasi sängylle kiljuen nälkäänsä ja hyökkäsi Munkin nisille...tuli aikamoinen kiire sulattamaan lihaa pakastimesta.
Nyyti etsii turvaa ja seuraa varsinkin Munkista, enkä muista koska viimeksi Munkilla ois ollu nän puhtaat korvat, sillä Nyyti putsaa Munkin useasti päivässä. Ne ovat kuin paita ja peppu :D

Pystyn kuvittelemaan kuinka vaikeeta Nyytistä luopuminen tulee olemaan, on se vaan niin ihana persoona. Nyytin persoonaa ym. ajatelen, antaisin Nyytille nimeksi Peppi!

Tässä on nyt näitä lupaamiani videoita!


 Nyytin tämänpäiväinen leikki



Munkki hoitaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti