14. lokakuuta 2012

Täällä ei oikein ole tapahtunut mitään erityistä, ennekuin vasta tänään!
(Musta on vähän tylsä kirjottaa joka päivä samat asiat, jos kerran ei ole tapahtunut mitään!)

Nimittäin Nuka ja Noa saivat tänään yhteisen kodin :)
Olo on jotenkin haikea ja surullinen, mutta oon samalla tosi onnellinen, sillä uus koti vaikuttaa todella hyvältä ja osaavalta. En meilein malta odottaa että saan kuulla miten pojilla uudessa kodissa menee.

Naava ja Nyyti neidit ovat siis nyt kahdestaan ja hiukan harmittaa että joukon rohkein viipottaja Noa lähti, mutta kyllä huomaa että Nyytissä on veljensä verta. Yhtälailla tyttö on utelias ja jokapaikkaan pitää päästä, mutta ihmisiä kohtaa tyttö on vielä hiukan arka. Lekittää Nyyti kyllä itseään antaa mielellään ja ruokaileekin ihmisten läsnäollessa, mutta lähelle ei päästä. Muutaman kerran on kyllä haistanut sormia leikin aikana. Mun omista kissoista on Nyytille myös pajon seuraa ja tukea, Nobu hoivaa silloin kun Naava ei ole sillä tuulella ja Munkki leikkii pikku prinsessan kanssa hippaa mielellään.

Myös Nyytistä on tullut oikein hyvän oloinen kysely, Nyyti pääsisi Turkuun kauniin aikuisen rescue kilpparikissan kaveriksi :)

Hyvillä mielin menen tänään nukkumaan, on sellanen olo että on taas tehnyt jotain hyvää jollekkin. Sekä kissoille että ihmiselle.

Hyvää yötä kaikille, pitäkää perheenjäsenistänne hyvää huolta!

Nuka&Noa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti